مشاوره حقوقی رایگان - حمایت از جوان

با سلام واحترام یک پسر 23 ساله. آرم همسرم اعتیاد دارد و مدام پسرم را مورد تهمت دزدی قر ار می. مدام فحاشی میکند حر فهای بسیار رکیک می‌زند بارها مورد ضرب و شتم قرار داده تا حد مرگ پسرم بخاطر رفتارهای پدرش اعتیاد پیدا کرد تو استم نجاتش دهم ولی دوباره به خانه برگشت شروع شد آبرویی برایمان نمانده یک دختر دم بخت. دارم مدام تهدید میکنید جوب خوابت میکنم از خانه بیرونت میکنم حرام است هر چز ی که در این خانه میخوری من خودم در شر ف طلاق هستم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید منزل مشترک را ترک کنید و به همراه فرزندان خود مستقل زندگی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت به دادسرا بابت ضرب و شتم و جرح و اعتیاد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر در حال تحصیل نیست پسرتان از لحاظ قانونی نفقه ای بر عهده پدر نیست در مورد فحاشی و تهدید امکان شکایت هست