مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار

سلام. من ماشینم کاملا سالم بوده و رفتم تعمیرگاه به جهت کاهش مصرف سوخت و آلایندگی و افزایش توان ماشین، روی آن هدرز ببنده برام. وقتی کار بستن تمام شد ماشین رو که روشن کرد، نمیدونم به چه دلیلی ولی موتور ماشین قفل یا گیرپاچ کرد و دیگه روشن نشد و حالا تعمیرکار زیر بار نمیره. باید چیکار کنم من؟ مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تامین دلیل بعلت خرابی خودرو اخذ وسپس مطالبه خسارت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان خسارات براورد شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اتحادیه مربوطه مراجعه و شکایت خود را تنظیم کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر کارشناس ایراد را ماشی از تقصیر تعمیرکار دانست امکان شکایت هست