مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

باسلام خدمت وکلای گرامی
همسربنده(زوجه)باآقایی رابطه داشته بعدازمدتی این فرد درداخل ساختمان محل سکونتمان دستگیر وبه کلانتری ارجاع شد
همسرم(زوجه) بااین فرد مراوده بانکی وهم تماس وپیامک هم داشته.بعداز دستگیری ای فرد همسرم(زوجه)بعدازمدتی درمنزل اعتراف و اقرارکرده که بااین فرد رابطه داشته و اقرارنامه ای هم به صورت دست نویس نوشته که با این فرد به نام.....ازطریق حساب بانکی هم رابطه داشتم ودرازای صرفه نظرکردن شوهرم از شکایت مهریه خودرا بدونه هیچ قیدو شرطی میبخشم.
ودرآخر امضاء و اثرانگشت هم زد
البته شوهرخواهرم و خواهرم هم حضورداشتندکه شوهرخواهرم به عنوان شاهد زیراقرارنامه راامضاواثرانگشت زد

آیا این اقرارنامه دردادگاه اعتباردارد؟
بنده میتونم از طریق پیرینت تماس و پیامک هم اقدام کنم؟
ازطریق پیرینت بانکی حساب زوجه هم میتوانم؟
بعداز 18 سال زندگی مشترک بایک فرزند 17 ساله همسرم( زوجه) زندگیمو داغون کرد
بنده و پسرم ازلحاظ روحی آسیب دیدیم.

ازشماوکلای محترم عاجزانه خواهش میکنم متن رامطالعه بفرماییدو راهنماییم کنید

ازلطف بیکران شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص این موضوع با توجه به اوضاع و احوالی که مطرح نموده‌اید با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه معمولاً به اقرار نامه عادی مبنی بر بذل مهریه توجه نمی کند.
از طرفی قابل رجوع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مورد بذل مهریه خیر مگر در دادگاه ابرأ مهریه اثبات گردد

شما میتوانید با استناد به اقرارنامه شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما اگر محضری میشد بهتر بود.
چه اقدامی؟
بلی
مشاوره تلفنی بگیرید