مشاوره حقوقی رایگان - چک بدون تاریخ

بنده سال 92 یک چک امانت بدون تاریخ به یک نفر دادم و تا امروز برگشت نزده است. آیا امروز میتواتد تاریخ زده و به بانک ببرد؟ یا اگر تاریخ زده باشد بر فرض چند سال پیش و برگشت نزده باشد آیا چک معتبر میباشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
١-اگر مدركي دال بر اماني بودن داريد ميتوانيد با ارسال اظهارنامه استرداد چك را مطالبه كنيد و در صورت عدم استرداد،طرح شكايت خيانت در امانت پس از صدور گواهي عدم پرداخت
٢- درصورت اقدام قانوني نسبت به چك ميتوانيد دفاعياتي داشته باشيد كه در وهله اول جنبه كيفري چك منتفي گردد. و سپس در باب پرداخت وجه،دفاعياتي در خصوص اماني بودن مطرح كنيد

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر بابت قرارداد و یا تعهدی بوده باشد که شما انجام نداده باشید مجاز به برگشت زدنو طرح دعوی می باشد.