مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش قولنامه ای ماشین

ضمن عرض سلام حضورتون عارضم که من چندسال پیش یک 206قولنامه ای خریدم وتوی مدت نشدکه سندبزنم چندبارهم با صاحب ماشین تماس گرفتم ولی نیومد الان بشدت پول نیازدارم میتونم ماشینو قولنامه ای وبدون سندبفروشم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مبایعه نامه با فروشنده اصلی دارید خریدار دوم می‌بایست شرایط مبایعه نامه و فروش جدید را قبول کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد ولی ممکن است مشکل ایجاد شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به دادن سند به خریدار هستید بنابراین فروشنده قبلی را ملزم به تحویل سند نمایید قبل از آن اظهارنامه برایشان ارسال کنید