مشاوره حقوقی رایگان - بازپسگیری پول با فیش واریزی

سلام.یکی از دوستان خانوادگی برای چند سال به خواست خودش تو مسائل مالی به ما کمک کرده.الان بخاطر یه سری اتفاقات رابطه بینمون خراب شده و میگه باید تمام پولی که این مدت خرج کرده رو پس بدیم وگرنه شکایت میکنه.در حالی که خودش اصرار به کمک کردن داشت و تقاضایی از طرف ما نبود.میخواستم بدونم میتونه با فیش های واریزی که داره از ما شکایت کنه؟هیچ دست نوشته یا صحبتی مبنی بر قرض دادن پول نبوده هیچ وقت و خودش میخواست حمایتمون کنه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق ماده 265 قانون مدنی«هر کس مالی به دیگری بدهد ظاهر در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون این که مقروض آن چیز باشد می تواند استرداد کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اثبات و دفاع شود و هر کدام دلایل و صحبت های خودتان را بزنید شما می‌بایست دفاع کنید این پول بابت حمایت مالی بلاعوض بوده است