مشاوره حقوقی رایگان - جلسه شورای حل اختلاف

باسلام،آیا وقتی خواهان درخواست صدور اجراییه در شورای حل اختلاف بدهد و اجراییه صادر شود شورا باز جلسه ای با حضور خواهان و خوانده تشکیل میدهد?چون شنیدم میگن شورا جلسه ای جهت سازش احتمالی یا اینکه خواهان و خوانده شاید بر سر چگونگی پرداخت مبلغ محکوم به توافق کنند تشکیل میدهد آیا صحت دارد?باتشکرازپاسخگویی

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سازش بین طرفین در هر مرحله از دادرسی حتی اجرای احکام متصور است در صورت عدم سازش حکم اجرا میشود، مطابق ماده 34 اجرای احکام مدنی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

زمانی که اجرایی صادر گردید شما می‌توانید از طریق اجرای احکام شورا نسبت به توقیف مال محکوم علیه اقدام کنید به هر حال محکوم له و محکوم علیه هر زمان می‌توانند در خصوص چگونگی اجرای حکم با هم سازش نمایند