مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و نحوه اجرای حکم صادر شده

سلام.من به مدت 3 ماه و 17 روز به عنوان منشی در شرکت سرویس مدارس مشغول بکار بودم.طبق توافق اولیه 17 روز به عنوان آزمایشی و از تاریخ اول شهریور کارفرما موظف به پرداخت حقوق ،اضافه کار و بیمه بود ولی با این وجود فقط مبلغ 6 میلیون تومان بابت حقوق ثابت دو ماه پرداخت گردیده وحقوق ثابت ماه سوم به علاوه بیمه و اضافه کار هر 3 ماه پرداخت نشد.به همین علت از طریق اداره کار شکایت کردم و طبق رای صادره، هیات تشخیص،شرکت را موظف به پرداخت مبلغ 12 میلیون بابت مابه التفاوت حقوق ایام کارکرد،بن کارگری،حق مسکن،عیدی معوقه،پایان کار ایام کارکرد و همینطور واریز حق بیمه معوقه 3 ماه کار برابر قانون سازمان تامین اجتماعی نزد شعبه زیربط کرده است.کارفرما 15 روز حق اعتراض دارد.سوالم اینه بعد از 15 روز،برای اجرای حکم چه کاری باید انجام بدم؟اونطور که گفتن باید به اداره کار مراجعه کرده و درخواست اجرای حکم رو بدم و باید اموال شرکت رو در شعبه اجرای احکام دادگاه معرفی کنم.ولی من اصلا از اموال شرکت اطلاعی ندارم.اگر کارفرما به هر طریقی از اجرای حکم سرباز زد و حاضر به پرداخت این مبلغ و واریز بیمه نشد کاری میتونم انجام بدم یا خیر.ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آرای مراجع غیر قضایی به محض قطعیت از طریق واحد اجرای احکام دادگاه محل قابل اجراست، با استعلام شناسه ملی شرکت مذکور، دارایی های آن و حسابهایش نمایان میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

زمانی که اجرایی صادر شد و ابلاغ گردید از طریق اجرای احکام می‌توانید اموال شرکت یا مدیر بستگی به حکم وزارت کار دارد توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر مال سراغ ندارید درخواست مسدودی حساب شرکت را بدهید.