مشاوره حقوقی رایگان - بارداری در رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر با دختری رابطه داشتم که از قبل هم باکره نبوده و الان میگه باردار شدم در صورتی که گفته قرص خوردم الان من قبول نکنم ازدواج کنیم و برود شکایت کند حکمش چی میشه؟ تکلیف بچه چی میشه؟ آیا قاضی میگه سقط کند؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزام به ازدواج نمی توان کرد اما در صورت شکایت با توجه به رضایت به رابطه نامشروع خودش نیز مجازات خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ازدواج اجباری وجود ندارد اما خب هر دو رابطه نامشروع انجام داده‌اید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قانون امری به نام ازدواج اجباری لحاظ نشده است.
در صورت شکایت آن دختر، خودشان نیز شریک جرم محسوب خواهند شد.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در صورت شکایت، هر دو نفر محکوم به شلاق حدی میشوید، و بچه به عنوان فرزند طبیعی متعلق به شما و مادر هست و تا 7 سالگی حضانت با مادر و بعد از اون به عهده شماست و به هیچ عنوان حکم سقط از طرف دادگاه صادر نمیشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر سقط نمیشود و اگر با ازمایش پی ان ای معلوم شود که فرزند شماست، شما پدر طبیعی ان محسوب میشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابت جرم رابطه نامشروع اگر صیغه نباشید محکوم میگردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما به وکیل مراجعه نمایید
باید دفاع قانونی انجام گیرد