مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسرم با خواهرم

من 32سالمه و باردارهستم، 2سال پیش فهمیدم خواهرم به شوهرم خودشو نزدیک کرده و تلفنی باهاش حرف میزنه به شوهرم که گفتم. شروع کرد به توجیه کردن و قول داد دیگه باهاش حرف نزنه ،الان بعد 2سال دوباره فهمیدم که بیرون باهم قرار میزارن و تلفنی حرف میزنن ،خواهرم43سالش هست متاهل و دو تاهم بچه داره
چیکار کنم ، باهاشون چطوری رفتار کنم ؟
تهدید کنم خواهرمو؟
راهنماییم کنید که با همسرم چطوری رفتار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا سعی کنید مدارک و مستندات جمع آوری نمایید

چراا که در صورتی اگر شکایت نمایید احتمالاً آنها انکار می‌نمایند پس ابتدا دلایل و مدارک جمع آوری نمایید سپس تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ قانونی با جمع‌آوری مدارک خویش می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

با مشاور خانواده صحبت کنید. وکلا مشاوران خوبی نیستند.