مشاوره حقوقی رایگان - نشر اکاذیب و افترا

باسلام و احترام
موضوع دعوای کیفری وراثتی از وراث
به برادر ناتنی خودم اظهارنامه ای مبنی بر کلاهبرداری ارسال کردم در خصوص انتقال سهم الارث مادرم به غیر و استناد کردم به یکی از پرونده هایی که خواهرم در ان شاکی بوده بر علیه برادر ناتنیم و بعد از ارسال اظهارنامه متوجه شدم که خواهرم در ان پرونده ای که به ان استناد کردم شاکی نبوده بلکه متهم بوده و در ان پرونده برادر ناتنیم سمتش شاکی بوده و و در نهایت پرونده استنادی منع پیگرد شده و اظهارنامه مجدد فرستادم به برادر ناتنیم که من اشتباه کردم تو این پرونده حق با شما بوده و ایشون هم رفتن شکایت کردن از بنده به اتهام نشر اکاذیب و افترا هنوز برام ابلاغیه نیومده و اینکه بنده سونیتی نداشتم و کسی هم از این موضوع چیزی رو متوجه نشده و ضرری به برادر ناتنیم نزدم و حتی راهی هم جز ارسال اظهارنامه و تنظیم شکایت نداشتم برای گرفتن حق و حقوق قانونیم و اینکه ایا شکایت برادر ناتنیم به جایی میرسه علیه من؟؟
و اینکه بعد از شکایت برادر ناتنیم مدارک رسمی و قانونی بهمراه شهود بدستم رسید که برادر ناتنیم اموال غیر منقول متوفی مادرم رو به غیر بدون اجازه ما به افرادی اجاره داده
و ثابت کردم و شکایت هم کردم تازه گی
ایا میشه به قاضی بگم موضوع اصلی اتهام کلا کلاهبرداری بوده و من تو اون اظهارنامه اشتباها استناد کردم به پرونده خواهرم و برادر ناتنیم در پرونده دیگه که شکایت کردم کلاهبرداری مرتکب شده و شکایت نشر اکاذیب و افترا برادرم علیه من منتفی میشه مبنی بر موضوع کلاهبرداری ؟ در اصل تو پرونده ای که از خواهرم شکایت کرده بود اصلا متهم کلاهبرداری نبوده برادر ناتنیم، ولی تو پرونده دیگه که شکایت مجدد کردم کلاهبرداریش محرزه منظور که در اصل نشر اکاذیب و افترا واقعی بوده اما توی پرونده جدید دیگه که مطرح کردم.
باتشکر و تقدیم احترام .

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بله میتوانیددردفاع از خود به پرونده ای که برادرتان محکوم شده یادرجریان رسیدگیست استناداتی.موفق باشید