مشاوره حقوقی رایگان - قرار ترک تعقیب

با سلام و عرض خسته نباشید
در پرونده ای با عنوان شاکی برای متهم درخواست قرار ترک تعقیب نمودم(مزاحمت ملکی و اهمال در نگهداری حیوانات و دائر کردن مرکز فساد یا فحشا) ابلاغیه ای برام صادر شده با عنوان تصمیم دادیاری با عنوان صدور قرار ترک تعقیب و منع تقیب به علت نبود ادله.خواستم بپرسم قرار منع تقیب به علت نبود ادله برای چی صادر شده؟من فقط درخواست ترک تعقیب داده بودم متهم جلب و در بازداشت بود برای رضای خدا درخواست ترک تعقیب دادم .ایا با منع تعقیب پرونده کامل بسته میشه یا هنوز امکان بازکردن مجدد تا یک سال وجود دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شاید برای یک یا دو عنوان اتهامی منع زده اند اما برای بقیه ادله کافی بوده تا جلب شود

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر برای اتهام ها قرار ترک تعقیب صادر شده باشد تا یکسال امکان مفتوحه کردن پرونده وجود دارددر غیر این صورت قابل اعتراض است.

محسن قربانی

محسن قربانی :

اگر دلیل جدید دارید اعمال ماده 278 کنید