مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد

سلام نقاشی ساختمان هستم برای کسی کار کردم با قیمت توافقی اما حالا می گوید که من این کار را قبول ندارم بنده گفتم حاضر هستم هر ایرادی که شما میگید رفع کنم نه پول مرا میدهد نه به تلفن جواب می دهد به من راهنمایی کنید چجوری شکایت کنم کجا بروم ممنونم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی؛ با طرح دادخواست حقوقی، اجرت المسمی عمل خود را مطالبه کنید به این معنی که دادخواست حقوقی مطالبه وجه (اجور و وجوه قراردادی) با جلب نظر کارشناس را به طرفیّت ایشان تقدیم نمایید و در دادخواست خود، کلیه هزینه های طرح دعوا، دادرسی و ارجاع امر به کارشناسی را نیز در ستون خواسته های دادخواست، مطالبه نمایید تا ضمن صدور محکومیّت، به آنها نیز حکم شده و از ایشان قابل اخذ باشد.