مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ورود به عنف

باسلام شوهر من یک سرقت ورود به عنف داشته پارسال شب چله 23/9وجواز خواستند وبعد یکسال 23/9حکم قاطعی براش آمده یک سال وشیش ماه حبس و75ظربه شلاق وبااینکه رضایت شاکی‌ها راگرفته والان نزدیک به دوماه در زندان است ولی درخواست پابند الکترونیکی راداده ولی هنوزم خبری نیست به نظرشما باید چکارکنیم

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

سرقت موضوع ماده 652 ق.م.ج.ا؛ وفق ماده 104 همان قانون، جرم قابل گذشت محسوب نمیشود لذا اخذ رضایت شاکیان تاثیری در کاهش یا رفع حبس و سایر تعزیرات مورد حکم نظیر شلاق ندارد.

و برای اخذ پابند الکترونیکی؛ فقط مرتکبین جرائم تعزیری درجه 5 تا 8، میتوانند بدون تحمل حبس از پابند بهره بگیرند لکن اگرچه همسر شما محکومیّت درجه 6 دارند و حکم قطعی همسر شما حبس درجه 6 (یکسال و شش ماه حبس) است اما درواقع، ایشان مرتکب جرم درجه 4 شده اند ( مجازات قانونی جرم ایشان سه ماه تا 10 سال حبس است) و لذا وفق مقررات ماده 62 ق.م.ج.ا؛ برای اینکه بتوانند از پابند استفاده کنند لازم است حداقل یک چهارم حبس مورد حکم (4/5 ماه حبس) را تحمل نمایند و سپس اقدام به تقاضا نمایند.