مشاوره حقوقی رایگان - مفاد نیابت

با سلام دادنامه ای با این مضمون برای من آمده به چه معنا میباشد.
نظر به انجام مفادنیابت از آمار کسر وبه مرجع معطی اعاده گردد.

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

دادگاهی که پرونده شما در آن تشکیل و رسیدگی شده است میتواند برای انجام برخی از امور پرونده مثل انجام تحقیقات لازم یا حتی پس از صدور اجراییه، برای اجرای حکم به شعبه دیگری در شهر دیگری نیابت قضایی بدهد. قاضی شعبه نیابت گیرنده وقتی آنچه با اعطای نیابت از او خواسته شده را انجام میدهد، به دفتر شعبه دستور میدهد که با توجه به انجام کامل مفاد نیابت خواسته شده، این پرونده از آمار پرونده های جاری این شعبه کسر شود و پرونده برای سایر مراحل به شعبه اصلی رسیدگی کننده به پرونده برگشت داده شود.

حال باید دید که در پرونده شما، مفاد نیابت اعطایی به شعبه نیابتی در راستای انجام تحقیقات بوده یا اجرای حکم ...
لکن درهرصورت، در حال حاضر پرونده شما مجدد به شعبه اصلی رسیدگی کننده عودت داده شده است.