مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی زمین کشاورزی

سلام وعرض ادب
بنده 22 سال پیش زمین در کهریزک خریداری کردم الان چند ماهی است که میخوام دیوار کشی کنم ولی جهاد مانع میشود و میگه باید طرح بدی میخواستم اگر میشه منو داهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

دیوار کشی با رعایت ضوابط مطرح شده توسط اداره جهاد امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دیوارگذاری اطراف زمین ، اصولا تغییر کاربری محسوب میشود
و شما باید دلایل خود را مبنی بر علت دیوارگذاری به اداره جهاد ارائه نمایید و درخواست خود را مبنی بر ایجاد هر طرحی در مورد زمین مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مقررات دیوارکشی به عنوان تغییر کاربری شناخته می‌شود فلذا شما بایستی علت دیوارگذاری را برای جهاد تبیین نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

دیوار کشی تغییر کاربری محسوب میشه قبل از هر اقدامی با جهاد در ارتباط باشید و موافقت جهاد را اخذ کنید