مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال صیغه یابی تلگرامی

سلام،در رابطه با کلاه برداری کانال صیغه یابی تلگرامی فرد بی همه چیزی که اینجا نمیشه فوش کشش کنم حدود 14 میلیون تومان از من کلاه برداری کرد،و بعد چندین ماه دوندگی طبق ابلاغیه ای که برام اومده نوشته که فرد متواری است و حکم غیابی صادر میشود و 6 ماه حبس تعزیری و رد مال به شاکی،و به میزان همین مبلغ جریمه به صندوق دادگاه،براش زدن،میخاستم بدونم اگر طرف متواری باشه چی میشه؟ آیا میگیرنش؟ چون من تهرانم و متهم در استان لرستان هست،آدرسش ام از طریق شماره کارتی که داد گیرآوردن اما نمیدونم درست داده خدش به بانک یان،شماره ایم که ازش ندارم،بجز شماره خانمی که مصلن بدروغ میخاست معرفی کنه بهم برای صیغه،که اونم همدستشه و العان فکر میکنم خاموشه،البته اونم دادم به دادگاه،ولی ازون چیزی در حکم ابلاغیه ننوشتن،لطفا راهنمایی کنین که چطور میشه؟ آیا گیرمیافته یان؟الان چندماهه دارم میدوئم هیچی به هیچی?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود شما باید به اجرای احکام مراجعه و پیگیری نمایید
شما درخواست ممنوع الخدمات شدن متهم و مسدودی کد ملی ایشان را نمایید
اگر آدرس ‌متهم در حوزه قضایی دیگری است شما درخواست نیابت را نمایید
و

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

درخواست مسدودی یا قفل شدن کد ملی طرف رو از اجرای احکام کیفری بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که درخواست مسدودی کدملی محکوم‌علیه را در قالب لایحه به شعبه اجرای احکام مربوطه تقدیم نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام , درخواست مسدودی کدملی رو از طریق اجرای احکام کیفری مطالبه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ادرس را به شعبه معرفی و از طریق نیابت جلب کنید