مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام عرض ادب واحترام

بنده چند ماه پیش از طریق اجرای ثبت مهریه به اجرا گذاشتم اما رضایت دادم
حال از طریق دادگستری تقاضای مهریه وتامین خواسته دادم
ومال معرفی کردم
وحکم قطعی مهریه صادر شد
وتقاضای اجرائیه کردم
حالا چقد زمان میبره اجرائیه ؟؟
و بعد اینکه پرونده از شعبه دادگاه خانواده گرفتم بردم اجرااحکام مدنی
بازم باید مال معرفی کنم ؟؟یا به تامین خواسته استناد کنم؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان قابل پیش بینی نیست بستگی به اینکه چقدر از اقدام گذشته درخواست تسریع نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در مرحله اجرا اگر مال جدید پیدا کردید تقاضای توقیف نمایید و الا همان اموالی که در مرحله تامین خواسته توقیف نموده آید روی همان اموال اقدام میشود
پرونده تامین خواسته لف پرونده اجرای احکام میشود