مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با عرض سلام و وقت بخیر
از پدر بزرگم زمین کشاورزی به پدرم و عموهایم به ارث رسیده است. حال یک نفر از اعضا روستا ادعا دارد که این زمین از آن اوست و زمین را شخم زده و اقدام به کشت آن کرده است.
این در حالیست که همه افراد روستا اذعان دارند که این زمین از زمان های خیلی قبل که در خاطر قدیمی های روستا هست متعلق به پدر بزرگم بوده و اکنون از آن ماست. ضمنا متاسفانه قول نامه زمین مذکور گم شده است.
حال این سئوال را دارم برای اینکه طرف مقابل زمین ما را صاحب نشود آیا بهتر است شکایت کنیم یا ما مجدد زمین را شخم بزنیم تا او شکایت کند؟

با تشکر

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

طی این سال ها زمین در *تصرف* چه کسی بوده است؟
دلایل کافی برای اثبات تصرف دارید؟
آیا اهالی محل و دهداری مراتب سبق تصرفات شما را گواهی می نمایند؟

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

حتما شکایت کنین چون اینجور اراضی عموما سند هم ندارند ممکن است به مشکل بخورید