مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی چشم

سلام بنده سرکار که چشم راست ام رو از دست دادم و 4تا بخیه هم زیر چشمم خورده آیا میتونم از کار افتادگی بگیرم؟ چند درصد دیه میشه؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست از کار افتادگی و مطالبه خسارت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه باشید می توانید درخواست بازنشستگی خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر یک چشم به صورت کامل از بین رفته باشد دیه آن امسال 450 میلیون تومان است و امکان از کار افتادگی نیز وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و