مشاوره حقوقی رایگان - خرید پیش فروشی

سلام خسته نباشید من میخواستم یک واحد از برج به صورت پیش فروش بخرم که این برج نصفش رو مالک فروش گذاشته و نصف دیگر سازنده میفروشد پروژه 21 طبقه است که تا 9 طبقه و 3 تا پارکینگ آن ساخته شده به نظر شما خرید از کدام معتبر تر است مالک یا سازنده؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

قطعا قبل از انعقاد هر قراردادي در اين خصوص به وكيل مراجعه حضوري كنيد و قرارداد سازنده و مالك را بهمراه داشته باشيد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال پیش خرید قطعات تفکیکی بصورت تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی از مالک یا مالکین بطور مستقیم و یا از سازنده بطور غیر مستقیم مشروط به اینکه نسبت به سهم خود از مالکین وکالت رسمی بلاعزل داشته و واگذاری مطابق قرارداد مشارکت بوده و واحدهای سهم سازنده مشخص شده باشد بلامانع است و فرقی ندارد .