مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه

سلام
پدر بزرگم قبل از فوتش قطعه زمینی رو در حضور شاهد در املاک و به صورت مبایعه نامه کد رهگیری دار به اسم پدرم میزنه.
بعدا از فوتش برادراش شکایت میکنن علیهش. نظر کارشناسی این بوده که امضا مطابقت نداره با امضاهای قبلی ولی اثر انگشت مطابقت داره و از نظر زمانی هم همخونی داره.
الان بازپرس قرار جلب دادرسی صادر کرده.
با توجه به اینکه واقعا این امضا و اثر انگشت از جانب پدر بزرگم بوده چطور ممکنه شرایط بر علیه پدرم تموم بشه.
واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید?

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاهد معرفی کنه ، اثر انگشت هم که درست بوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید
و باید لایحه دفاعیه تنظیم و به دادگاه
کیفری ارائه نمایید
و با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید