مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام خسته نباشید
من با شریکم تو یه کارخانه هستیم و پروانه بهره برداری و اجاره نامه بنام اون هست و در اداره مالیات و ارزش افزودی مودی اصلی من هستمو سهم 50/50 اونجا مشخص هست ولی سر یک درگیری این آقا الان منو انداخته بیرون و زده زیر شراکت و گفته من اونجا کارگر هستم در صورتی که شماره من روی مهر کارخانه و کیسه های مشتری و کارت ویزیت و بنرهای تبلیغاتی هست از طرفی هم من یک روز که با خانمم رفته بودم کارخانه رفت شکایت کرد که من از اونجا سرقت کردم و تهدید کردم و اونجا رو تبدیل به مکان و دقیقا این کلمه رو گفت که تبدیل به خانه فساد کردم الان هم 4 ماه هست که نتونستم برم کارخانه و تمام سودمون الان دست این آقاست من الان چکار باید بکنم حتی دادستان قرار منع تعقیب داده ولی رفته اعتراض داده. من الان چکار باید بکنم. ممنون

پاسخ ها :

سيامك نيكخواه ده نوی

سيامك نيكخواه ده نوی :

استان :

سلام .اگر دلایل کافی مث اسناد (عادی و رسمی) و شهود معتبر و...جهت اثبات ادعاتون در میزان مشارکت مدنی دارید .با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه سود سهم الشرکه اقدام نمایید .

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک تا راهکار دقیق برای ان طراحی شود....... در صورت نیاز به مشاوره لطفاً تماس بگیرید.