مشاوره حقوقی رایگان - سلام ببخشید من حقوق مستمری از طرف همسرم میگیرم ایشون فوت شدن و سن خودمم زیاد نیست 27سالمه میخوام ببینم

سلام ببخشید من حقوق مستمری از طرف همسرم میگیرم ایشون فوت شدن و سن خودمم زیاد نیست 27سالمه میخوام ببینم میشه بیمه زنان خانه دار پرداخت کنم آیا اینکه خودم بیمه داشته باشم بهتره یا همین حقوق مستمری کافیه

پاسخ ها :

یک وکیل

بطور طبیعی اگر ازدواج کنید مستمری شما قطع میشود برای همین اگر شاغل هستید بهتر است بیمه تامین اجتماعی که مزایای بازنشستگی آن خوب است را انتخاب کنید . بیمه زنان خانه دار اگر تامین اجتماعی نباشد چندان مفید نیست.