مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
در سال 1362 پدربزرگم در شهرستان فوت نموده است در سال 1374 پدرم فوت نموده است برای تقسیم زمین با عمویم به مشکل خورده ام به دادگاه حقوقی رفته ام می گویند گواهی انحصار و وراثت بیاورید عمویم می گویید ندارم از کجا باید فهمید آیا در قدیم کار انحصار وراثت انجام داده اند یا نه
برای گرفتن گواهی انحصار چه مدارکی لازم است

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در سال 62 انحصار وراثت هم در صلاحیت دادگستری بوده. به بایگانی راکد دادگستری مراجعه کنید ببینند پرونده ای در سیستم هست یا خیر. که به نظر بعید است.
هم اکنون انحصار وراثت در صلاحیت شورای حل اختلاف است.
به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده مدارک و فرمهای لازم را به اطلاعتان می رسانند.