مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه ملک

با سلام پدر بزرگ من در سال 48 یک شعیر از 96 شعیر شش دانگ یک قریه رو از شخص که صاحب نسق هست خریداری کرده و یک قطعه از این زمین ها در تصرف شخصی است که ایشان هم چند سال پیش از ما طی قولنامه ای عین ما یک شعیر از 96 شعیر شش دانگ همان قریه رو خریدند و قولنامه دارند ولی ایشان که ادعا میکنند زمین رو از فلان شخص خریده اند اصلا سند اصلاحات ارضی به نام اون شخص نیست من از اداره امور اراضی و ثبت اسناد استعلام کرده ام هیچ سند و نسقی ندارند ولی فروشنده ما دارد حال زمین در تصرف ایشان هست که مثل ما قولنامه دارد آیا من میتوانم به سند ایشان ابطال بگیرم به استناد اینکه فروشنده این ها اصلا نسقی نداشته پس چطور این قولنامه نوشته شده و این زمین رو ملک خود میدانند آیا امکان ابطال قولنامه وجود دارد؟خواهشمند است بنده رو راهنمایی کنید تشکر میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است