مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

سلام وعرض ادب
برای ما مشکل سرقت از خانه پیش آمده بود
ما از شخصی شاکی بودیم
بعد این آقا در آگاهی به کارش اعتراف کرده بود
ولی در دادسرا بدون اینکه به ما گفته بشود که ما در اون جا حضور داشته باشیم جلسه برقرار شده و قرار منع تعقیب برای او صادر شده
الان ما بعد اعتراض بقیه مراحل باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی منتظر نتیجه اعتراضتان بمانید. وبرمبنای آن اقدامات آتی را در صورت امکان، انجام دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر با اعتراض موافقت شد واگر دادگاه اعتراض شاکی رو بپذیرد و قرار منع تعقیب را نقض کند، قرار جلب دادرسی صادر خواهد کرد و پرونده را برای اخذ تامین و اخذ آخرین دفاع از متهم به دادسرا عودت خواهد داد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام صبرکنید ببینید داذگاه اعتراضتان را قبول میکند یا نه