مشاوره حقوقی رایگان - نمونه فرم تعهدنامه برای لوله کشی کشاورزی در زمین همسایه

باسلام و عرض ادب؛
تعدادی از کشاورزان که زمینشان در مجاورت زمین پدرم واقع شده است نیاز به لوله کشی اب زیر زمینی دارند که توسط ان آب را به سر زمین خود رسانده حال انکه این لوله کشی اب انها نزدیک ده متر پیشروی در زمین پدرم داشته (البته دو متر زیر زمین) لذا پدر اینجانب برای رضای خداوند با آنها همکاری نموده و بدون هیچگونه اخذ تعهدنامه به آنها شفاهی رضایت داده است.
برای تنظیم یک تعهدنامه محکم و رسمی چه بایدکرد؟
ضمن اینکه کشاورزان حاضرن هرگونه تضمینی بدهند حتی در محضر اسناد رسمی.
اگر امکانش وجود دارد یک نمونه متن یا فرم بذارین برای تعهدنامه بسیار سپاسگذارم.

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

بايد در دفتر إسناد رسمي حاضر شده و تعهد نمايند كه در آينده هيج ادعايي نداشته باشند
متن آن در دفترخانه موجود است