مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک برگشتی

سلام وقت بخیر از شخصی چک یک میلیاردی دارم و قرض داده بودم ولی موعد چک که یک ماه پیش بود چک برگشت خورد.چون حسابش مسدود بود ولی تو حسابش موجودی داشت
الان بهترین روشی که من تو کوتاهترین زمان بتونم پولم رو بگیرم چی هست؟
فکر میکنم قبل از من هم چک برگشتی داشته و اون ها حساباش رو مسدود کردند
خونه هم دارد ولی نمیدونم توقیف هست یا نه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مابه التفاوت موجودي در حساب را اخذ نموده و براي الباقي درخواست دهيد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر چک صیادی است بلافاصله برگشت و تقاضای صدور اجرائیه شود