مشاوره حقوقی رایگان - با استناد به پیامک های چت در پیام رسان ها می توان طرح دعوی کرد؟

با سلام خدمت وکلای محترم بنده متوجه چت بین خانم بنده و یک مرد غریبه شدم که همراه با ارسال عکس و فیلم مستهجن بود و متاسفانه بعد از متوجه شدن سریع سیمکارت را سوزانده اما بنده سریع از آنها اسکرین و فیلم از چت گرفته ام لذا دادگاه کیفری با ارسال به پلیس فتا با توجه به نبود اصل چت ها در گوشی آن را تایید نکرده است اما استعلام مخابرات تایید کرده که بین دو خط خانم بنده و مرد غریبه ارتباط وجود دارد لذا سوال بنده این است در چت هایی که بین آنها رد و بدل شده می توانم به آنها استناد کنم و شکایت کنم مثل بردن آبروی من با این کار یعنی ارتباط در حد ارسال فیلم و عکس مستهجن و ترساندن من که مجبور بشوم طلاقش رو فوری بدم البته ایشان هم مهریه رو ببخشند و حضانت بچه نیز به من داده شود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت شکایت مراجعه بفرمائید.