مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از معلم

سلام یک معلم نگارش هست که هم مسخره میکند هم میزند و مرا الکی از کلاس بیرون کرد و کل کلاس را به گوسفند یا گاو صدا میکند چیکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از آموزش و پرورش پیگیری کنید قطعا رسیدگی خواهد شد بهتر است در موقع پیگیری در آموزش و پرورش اولیاء شما نیز حضور داشته باشند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق والدینتان به مدیر مدرسه موضوع را منتقل و تقاضای رسیدگی کنید می‌توانید در هیئت رسیدگی به تخلفات کارمندان در آموزش و پرورش موضوع را پیگیری نمایید قبل از آن بهتر از جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل شکایت تحت عنوان توهین در دادسرای عمومی است….