مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ قرارداد مالی غیر منقول

بنده سال86باشوهرخواهرم یه آپارتمان شریک شدم بایه مبایعه نامه عادی دست نویس بین خودمون وحالاسندزده بنام خواهرمومیگه چیزی نمیدم بهت
طرح دعواکردم مبنی برتنفیذقراردادمالی غیرمنقول ایاموفق میشم حقم رابگیرم ازش

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینکه موفق میشوید یا خیر بسته به دلایل و دفاعیات شما و طرف مقابلتان دارد.

علاوه بر دادخواست حقوقی مذکور می توانید دادخواست ابطال سند رسمی و شکایت انتقال مال غیر نیز انجام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید هم شکوائیه کیفری مطرح نمایید و هم دادخواست حقوقی اقامه نمایید
شما باید دادخواست صحیح اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد داشته باشید نیازی به تنفیذ قرارداد نیست و طبق قرارداد می توانید نسبت به سهم خود دادخواست ابطال سند و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.