مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام وقتتون بخیر
اگر در طرح شکایت الزام به تنطیم سند به طرفیت همه کسانی که وسیله دست به دست شده تنطیم گردد که یه طرف زنجان طرف دوم تبریز و سوم تبریز و چهارم در خوی باشد دادگاه صالح در کدام شهر اجرا میشود و در ضمن خواهان اهل خوی است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هریک از شهرهای محل اقامت یکی از خواندگان صالح است. به اختیار خود می توانید یکی را انتخاب کنید و دادخواست را به آنجا بفرستید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اگر مال غیر منقول و ملک است محل ملک صالح به رسیدگی است و اگر غیر منقول هر یک از دادگاههای محل اقامت خواندگان صالح به رسیدگی اند

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر مورد دعوی ملک باشد محل وقوع ملک واگر مثلا ماشین واموال منقول باشد محل اقامت هر کدام از خواندگان میتوانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مال غیرمنقول باشد دادگاه وقوع ملک صالح به رسیدگی است.
در صورتی که مال منقول باشد دادگاه هر یک از اقامتگاه‌های خواندگان صالح به رسیدگی خواهند بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مختار هستید که در حوزه قضایی هر ‌کدام از خواندگان که بخواهید دادخواست خود را مطرح نمایید مگر مال غیرمنقول باشد