مشاوره حقوقی رایگان - حذف پسوند فامیلی

سلام
من در آزمون سردفتری قبول شدم و مدارکم رو در سامانه صدور مجوزها بارگذاری کردم. هنوز برای بنده ابلاغ صادر نشده و بعد از کارآموزی صادر خواهد شد. سوالم اینه که اگه الان پسوند فامیلم رو حذف کنم در صدور مجوز سردفتری مشکلی پیش میاد؟ یا بهتر است صبر کنم بعد از صدور مدارک را اصلاح کنم؟

پاسخ ها :

حذف پسوند فامیلی پسوند نام خانوادگی نام خانوادگی شناسنامه ثبت احوال