مشاوره حقوقی رایگان - عودت پرونده

با سلام
علیه بنده در شورای حل اختلاف شکایت کیفری مطرح شده و بعد به دادگاه کیفری جهت تجدیدنظر ارسال شده است و این رای صادر شده است:

(با توجه به نقایص موجود در پرونده حسب دستور ریاست محترم شعبه، پرونده از آمار کسر و جهت رفع نقص به دادسرا عودت و سپس تکمیلا اعاده می گردد.)

1.چه کسی باید پرونده را رفع نقص نماید، دادگاه بدوی یا کیفری؟
2.آیا مدت زمان محدود و مشخصی دارد؟
3.بنده برای تبرئه خودم نیاز به اقدامی دارم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده مجددا در دادسرا ثبت و به شما ابلاغ اسحضاری میشود حهت اطلاع، و در صورت نیاز به حضور، پس از آن مجددا ابلاغ حضور صادر میشود