مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و حبس تعزیری و طلاق

سلام خسته نباشین من و شوهرم سه سال نامزد و سه سال عقدیم ایشون و خانوادشون بمن وعده ازدواج دادن ولی بعد از اینهمه مدت دادخواست طلاق داد من خیلی تلاش کردم که درست ش ولی نشد گفتن باید جدا شیم من درخواست نفقه دادم تو این مدت حتی هزار تومن بمن ندادن دادگاه واسشون شیشماه حکم تعزیری بریدن اعتراض زده ممکنه بخشیده ش و بمن نفقه ندن؟ یا حبسشون بخشیده ش؟ و اینک یماه دیگه دادگاه طلاقه و من استطاعت مالی واسه وکیل نداشتم ولی چندتا خواستگار داشتم که زنگ زدن یا امدن و من گفتم بعد از دادگاه و طلاقم بیان چون موقعیت اجتماعی و خانوادگیم بده و میخوام برم پی زندگیم آیا این جرم محسوب میشه با اینکه بمن حتی پیام داد که نمیخامت و برو؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به احتمال زیاد حبس ایشان تبدیل به جزای نقدی میشه و با توجه به اینکه زوج دادخواست طلاق داده است باید کلیه حقوق مالی شما اعم از مهریه ونفقه را پرداخت کنند.

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.مطالبه نفقه با ترک انفاق و محبوس شدن زوج متفاوت است و با اعتراض امکان بخشش و تخفیف وجود دارد.