مشاوره حقوقی رایگان - بخشش حبس تعزیری

سلام و عرض ادب
آیا با رضایت طرف حبس تعزیری هم بخشیده می‌شود؟
حکم قاضی دادگاه کیفری 2 که در تجدید نظر خواهی میباشد و درخواست تجدید نظر کردم به این صورت بود ( بعلت ترک نفقه )
مستندا به ماده 53 حمایت از خانواده دادگاه نامبرده را به تحمل 3 ماه و 1 روز حبس تعزیری را اعلام مینماید.
با تشکر از لطف و عنایت شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران
بعداز اثبات عدم تمکین ورای دادگاه مبنی برالزام به تمکین زوجه، بر رای قبلی قاضی که حبس تعزیری است تاثیر دارد یا نه.(رای بالا رو میگم)
ممنون از لطف شما بزرگواران

یک وکیل

در جرایم قابل گذشت با رضایت شاکی پرونده بسته میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر لیکن میتواند موجبات تخفیف و یا تبدیل مجازات را فراهم کند

پرسشگر :

سلام مجدد خدمت بزرگواران
رای(ترک نفقه) دادگاه کیفری 2 والزام به تمکین هر دو مربوط به یک تاریخ و یک اختلاف ایجاد شده میباشد، فقط الزام به تمکین کمی عقب افتاده است،
ممنون از لطف و محبت شما

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ترک انفاق جرم قابل گذشت است. با رضایت شاکی پرونده بسته میشود

امیر طالبی

جناب آقای امیر طالبی :

جرم ترک انفاق از جمله جرایم قابل گذشت میباشد که با رضایت شاکی در هر مرحله از مراحل تعقیب یا دادرسی یا اجرای حکم حسب مورد موجب توقیف تعقیب ، دادرسی یا اجرای مجازات میشود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله ترك انفاق ازجمله جرايم قابل گذشت است كه در صورت اعلام رضايت شاكيه حتما حبس از ميان خواهد رفت

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.ترک انفاق از جرائم قابل گذشت میباشد که با گذشت شاکی خصوصی .مجازات در هر مرحله ای که باشد متوقف خواهد شد.اما در جرائم غیر قابل گذشت مانند سرقت ،کلاهبرداری،آدم ربابی،خیانت در امانت و...گذشت شاکی خصوصی تنها موجب تخفیف مجازات خواهد شد و مجازات به طور کامل موقوف نخواهد شد.