مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام عرض و ادب
خواهر خانمم چند ماه پیش با یک عابر تصادف کرد و بعد از مدتی برای اون شخص دیه به مبلغ 40 میلیون اومد اون شخص گفتن من بیشتر از اینها خرج کردم و رضایت ندادن آیا میتونه شکایت کنه مابقی دیه رو از خواهر خانمم بگیره؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله ولی باید دلايل و مستندات قابل قبول دادگاه را ارائه دهد در غیر اینصورت خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری خسارات مازاد بر دیه نیز قابل مطالبه است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مبلغ دیه بیشتر نخواهد شد مگر اینکه به نرخ سال جدید محاسبه شود و لیکن چنانچه هزینه های درمانی شاکی بیش از مبلغ دیه باشد امکان مطالبه مبلغ مازاد وجود دارد.