مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر مدسه

سلام من کلاس هشتم هستم بنده در این 7 ماهی که درس خواندم 2 مورد انضباطی در مدرسه داشتم یکی از آن مورد معلم ریاضی بنده را بیرون انداخت و مدیر مدرسه من را به شخصه فلک کرد جلو 47 دانش اموز این هم بگم در این این مدرسه ای که من درس می خوانم در زور 20 نفر حداقل از کلاس بیرون انداخته می شود و هیچ کدام کتک نمی خورند مورد بعدی من به رفیقم یک کلمه ای که خیلی بد نبود گفتم و مدیر با شنیدن این کلمه من را فردای آن روز گرفت در اتاق خود مدیر مدرسه به شخصه فلکم کرد به نظر شما می توانم شکایت کنم و از کجا؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق آموزش و پرورش مربوطه پیگیری کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مدیر به هیچ وجه حق تنبیه بدنی ا ندارد هم از طریق آموزش پرورش هم دادگاه از ایشان شکایت کنید