مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

سلام وقت شما بخیر من بعد از 20سال میخوام از شوهرم طلاق بگیرم و اول میخوام مهریه رو ازش بگیرم 70 سکه هستش اموالی داره بالای 5 میلیارد که سند شش دانگ اسم خودش است چه راهی پیشنهاد میکنید که سریع اموالش توقیف شه که انتقالش نده و بتونم مهریه رو ازش بگیرم،و در صورت قسطی شدن هر چند ماه چند سکه بهم میدن حدودی،کارمند هست و 15 تومن حقوق میگره،مچکرم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از طریق اداره ثبت که البته 5 درصد میزان خواسته شما به عنوان حق اجرا اول کار می گیرند