مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقتتون بخید . ی اقا از 100 نفر پول خورده دادگاه یکسره مهلت میده بهش ازاد داره میچرخه پولو نمیده . دوماه دوماه مهلت میدن بهش
امروز ی پیام اومده وقت نظارت ب لحاظ رسیدگی توام تجدید در تاریخ 12.2 یهنی چی دوباره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی پروندهای متعدد وشکایتهای مربوطه جهت رسیدگی واحد وتوامان در یک شعبه تجمیع گردیده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دلیل آنرا باید حضورا از شعبه پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر جلسه دادرسی جدیدی به شما ابلاغ نشده، این پیام صرفا اداری داخلی حساب می شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام زمان در اختیار دادگاه است از دفتر ریاست مجتمع وقت حضوری بگیرید و موضوع را عنوان کنید