مشاوره حقوقی رایگان - چکی که بابت ضمانت دادم به شرکت برگه زدن

سلام وخسته نباشید
من یه چک به مبلغ 120ملیون تومن بابت ضمانت دادم به شرکت سریع اذیت کردن دیگه شرکت نرفتم اما شرکت چک من برگه زده و شکایت کرده ازم وبرای پدرم که پشت چک امظا کرده بود ابلایغه امد میخواستم بپرسم امکانش هست اگه محکوم شدم قسط بندی کنن

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام با اثبات اینکه بابت ضمانت بوده و شما حسن انجام کار داشتید و خسارتی به شرکت وارد نکردید ذمه شما بری می‌شود در صورت عدم اثبات و محکومیت اگر تمکن پرداخت یکجا را نداشتید تقسیط میشود