مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده آپارتمان

سلام .اینجانب آپارتمانی خریدم که سازنده هم آنجا ساکن است. سازنده راه پله به پشت بام اجرا نکرده است. آسانسور خراب شده. می‌خواهیم برویم تعمیر کنیم .فقط تنها راه دسترسی به پشت بام تراس طبقه آخر هست. که طبقه آخر هم ساکن نیست و همکاری نمی‌کند. میخواستم ببینم میشه از سازنده شکایت کنم به دلیل عدم دسترسی به موتورخانه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شما مهم است می توانید اورا ملزم به اجرای تعهدات نمایید وعلیه وی دادخواست دهید