مشاوره حقوقی رایگان - حذف پرونده از سامانه ثنا

موضوع پرونده بنده تصادف ولی الان این متن رو می آورد
-وقت نظارت به لحاظ به لحاظ صدور تصميم نهايي ، ابطال شد. تجدید و برای تاریخ 1403/03/03 تعیین گردید
2-پرونده با علت طرح انجام نيابت قضايي نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در تاریخ 1402/03/23 ثبت گردید
3-پرونده با علت طرح انجام نيابت قضايي نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزير در تاریخ 1402/07/15 مجددا ثبت گردید
4-پرونده با علت طرح اجراي حکم نسبت به اتهام ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي در تاریخ 1402/07/15 مجددا ثبت گردید
ثبت اشتباهی پرونده در ثنای بنده هست و چطور میشه این رو حذف کرد از ثنای بنده؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه مربوطه حضوراً مراجعه نمائید یا از طریق ارسال لایحه به نحو سیستمی، این اشتباه رخ داده را اعلام نمائید.