مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

با سلام وقت بخیر
بنده از یک شخص ماشین دو تکه خریدکردم و موقعه ای که خواستم تعویض پلاک کنم نشد بعد به شخصی که خودرو دو تکه را به من فروخته بود درخواست کردم ماشین را پس بگیرد اما او مبلغ دریافت شده از بنده را نداشت ما به دادگاه و شورای حل اختلاف رفتیم و همچنان تکلیف خودرو مشخص نشده است چند وقت پیش من با خودرو تصادف کوچک داشتم که زمستان هست لاستیک لیز خورد و برخورد کردم به یک سمند که کمی سپر سمند شکست
ما قرار شد هزینه سپر را بدهم ولی یک مامور راهنمایی و رانندگی امد و مشخصات ماشین و بنده را ثبت کرد الان سوال اصلی من این است من کدملی خود را داده ام ولی ماشین و پلاک به اسم بنده نیست و دوتکه است من چه باید بکنم؟ لطفا راه حلی ارائه دهیدبا تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلان فسخ معامله را بدهید بیمه ماشین باید خسارت را بدهد