مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پروانه ساخت ملک

باسلام .من 37سالمه 8ساله هیشه باهممسرم فوت کرده دوتا بچه دارم و پدرم به خونه 80متری دارد ماباهم زندگی میکنیم میخوام طبقه بالای خونه پدرم رو درست کنم بنایی کنم برای خودم چون سخته نم زندگی کنیم ..سوالم این که من بخوام درست کنم طبقه بالا رو برای پروانه گرفتن باید هزینه ای پرداخت کنم یا نه معاف هستیم ماها که تحت پوشش کمیته امداد هستیم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید مجوز از طریق شهرداری اخذ نمایید و پروانه ساخت دریافت کنید که هزینه دارد در صورت نیاز به راهنمایی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ مجوز از طریق شهرداری همراه با هزینه بایستی اقدام بفرمائید.