مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه ملک ارثی

سلام وقتتون بخیر.من ملک ورثه ای از خواهر و برادرانم خریداری کردم و یک صورت جلسه بین خودمون نوشتیم و به امضا کلیه وراث رسید ثمن معامله رو هم در دو قسط پرداخت کردم روز بنگاه که قرار بود کلیه وراث بیان همشون اومدن و بیع نامه امضا زدن اما یکیشون کلا نیومد یکی دیگر اومد صورت جلسه ای که بین خودمون نوشته بودیم از روی میز بنگاه برداشت خواهرمم دید شاهد بنگاهم دیدو رفت این دوتا امضا نزدن من شکایت کردم الان برای خونه میخوام بدونم ایا برداشت صورت جلسه که من دوتا شاهد دارم و جزء مدارک من حساب میشه قابلیت شکایت کیفری یا حقوقی دارد تحت چه عنوان و ماده ای؟متشکرم از شما و تیم تون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد جنبه کیفری شاید متصور باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به سوالات متعدد شما بهتر است جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمامی وراث در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.