مشاوره حقوقی رایگان - سفر به خارج از کشور در ایام عده با گذرنامه قبلی

با سلام.خانم 39 ساله هستم،چند ماه قبل با رضایت محضری همسر گذرنامه خودم را تمدید کردم و گذرنامه ام تا سال 1407 اعتبار دارد.در چند روز آینده صیغه طلاق ما جاری خواهد شد.سوال من این است که بعد از طلاق من با همان گذرنامه قبلی حتی در ایام عده هم میتوانم به خارج از کشور سفر کنم؟ طلاق هم توافقی بائن خلع است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بعد از اجرای صیغه طلاق ، برای خروج از کشور نیاز به اذن زوج نیست