مشاوره حقوقی رایگان - تعرض پدر به دختر

سلام ببخشید یه سوال داشتم
طی چند روز اخیر پدری به دخترش تعرض کرده و دخولی صورت نگرفته و فقط لمس و ضرب و شتم بوده
میتونم بدونم قانون چه حکمی برای این پدر صادر میکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

مجازات آن شلاق گاها تبعید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام در رابطه با پاسخ این سوال که حکم تجاوزپدربه دخترچیست باید بگوییم مجازات متجاوزان به عنف اعدام می باشد. مطابق ماده 221 قانون مجازات اسلامی زنا عبارت است از رابطه جنسی میان زن و مردی که ارتباط زوجیت میان آنها وجود ندارد این رابطه جنسی با دخول آلت تناسلی مرد به اندازه ختنه گاه، در اندام جنسی زن محقق می گردد
باسپاس سیدمسعود حیدری وکیل پایه یک دا‌دگستری