مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

سلام وقت بخیر یک واحد آپارتمان در برج چیتگر تهران حدود 3 سال و دو ماه پیش٫ مستقیم از شرکت سازنده پیش خرید کردم و بعد از تسویه حساب وارد ملک شده و در حال تجهیز کردن واحد بودیم گویا واحد رو به شخص دیگه ای هم فروختن و اون شخص هم برگه تسویه داره و ملک رو 11 ماه پیش خریده و قفل در رو سه ماه پیش شکسته و وارد واحد شده و یکسری وسایل وارد واحد کرده و ما شکایت تصرف کیفری عدوانی کردیم بعد از دو ماه امروز جوابش اومد و قاضی رای براعت اون از تصرف عدوانی داده در صورتی که ما جلوتر از اون شخص خریدیم و حق تقدم داریم الان باید چیکار کنیم؟شرکت هم به صورت شفاهی بارها گفتن واحد برای شماست واحد بغلی برای ایشونه ولی شرکت برگه استعلام بهمون نداد که داخلش بنویسه و ما اونو به قاضی ارائه بدیم
حقوقی هم اگه بخوایم شکایت کنیم خیلی زمان بره و هزینه بره چیکار باید کنیم؟ مرسی

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
الزاما از طریق دادگاه حقوقی پیگیری نمایید.به لحاظ سبق تصرقات شما و تاریخ مقدم قرارداد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ حقوقی نسبت به رفع تصرف عدوانی به استناد مدارک در اختیار اقدام نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به شروط و مفاد مندرج در قرارداد شکوائیه فروش مال غیر و خرید مال غیر اقامه نمایید
و دادخواست حقوقی بطلان قرارداد دوم اقامه نمایید و ..